Marianne Veldhoen

In 1992 heb ik de opleiding logopedie in Rotterdam afgerond en aansluitend 2 jaar in een dyslexiepraktijk samengewerkt met orthopedagogen. In 1994 ben ik als zelfstandige gaan werken in Logopediepraktijk Beverwaard. In 2011 is de praktijk een maatschap geworden, waarvan Hanneke en ik samen eigenaars zijn. We vormen een leuk team met onze medewerkers en daar zijn we trots op! De afgelopen jaren heb ik bijscholing gevolgd op het gebied van taal, articulatie, stem, OMFT, meertaligheid, stotteren, auditieve vaardigheden en dyslexie.

Ik ben op maandag en woensdag werkzaam op de hoofdlocatie aan de Neercanneplaats, op donderdag op de Barkentijn en op vrijdag op de Meester Baarsschool aan de Koninginneweg.

Hanneke Jaspers

Mijn naam is Hanneke Jaspers. In 2000 heb ik de opleiding Logopedie in Rotterdam afgerond en heb ik eerst een jaar in een vrijgevestigde praktijk in Ridderkerk gewerkt. In 2001 ben ik als zelfstandige aan de slag gegaan in Logopediepraktijk Beverwaard. Sinds november 2011 ben ik samen met Marianne praktijkhouder van onze maatschap Logopediepraktijk Beverwaard. Saskia en Youna zijn ook aan onze praktijk verbonden en met zijn allen vormen wij een hecht team.

Ik heb de afgelopen jaren bijscholing gevolgd op het gebied van eet-en drinkproblematiek bij zuigelingen en jonge kinderen, dysfagie, OMFT, articulatieproblematiek en dyslexie.

Op maandag, dinsdag en donderdag ben ik werkzaam op onze hoofdlocatie aan de Neercanneplaats en op vrijdag werk ik op locatie.

Saskia Barten

Mijn naam is Saskia Barten. Nadat ik ben afgestudeerd aan de Hanzehogeschool in Groningen, ben ik begonnen als logopedist bij Logopediepraktijk Beverwaard.  Omdat ik in het verleden met veel plezier hier stage mocht lopen en ik het erg naar mijn zin had, heb ik ook enige tijd hier gewerkt als office manager om mijn collega’s te ondersteunen bij hun werkzaamheden. Tegenwoordig ben ik 3 dagen per week aan de Neercanneplaats te vinden als logopedist.
In 2021 heb ik bijscholing gevolgd in OMFT.

Op dinsdag, woensdag en donderdag ben ik werkzaam aan de Neercanneplaats.

Youna Al-Jadiri

Mijn naam is Youna Al-Jadiri. In juli 2022 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen.  Zelf ben ik een meertalige logopediste die ook Arabisch spreekt. Verder heb ik stage gelopen in zowel het regulier als speciaal basisonderwijs en heb ik  er veel plezier in om met kinderen te werken. Ik zit in een geweldig en divers team, waaruit ik ook deel mag maken.