Wie zijn wij

--Wie zijn wij
Wie zijn wij 2018-01-03T15:04:23+01:00

Marianne Veldhoen

Mijn naam is Marianne Veldhoen. In 1992 heb ik de opleiding logopedie in Rotterdam afgerond en aansluitend twee jaar in een dyslexiepraktijk samengewerkt met orthopedagogen. In 1994 ben ik als zelfstandige gaan werken in Logopediepraktijk Beverwaard. In 2011 is de praktijk een maatschap geworden, waarvan Hanneke en ik samen praktijkeigenaar zijn. We vormen een leuk team met onze medewerksters Madelon en Anne. De afgelopen jaren heb ik bijscholing gevolgd op het gebied van taal, articulatie, stem, OMFT, meertaligheid, auditieve vaardigheden, stotteren en dyslexie.

Ik ben op maandag en woensdag werkzaam op onze hoofdlocatie aan de Neercanneplaats en op vrijdag op de Sportsingel in Gezondheidscentrum Sportdorp.

Hanneke Schermer

Mijn naam is Hanneke Schermer. In 2000 heb ik de opleiding Logopedie in Rotterdam afgerond, waarna ik een jaar in een vrijgevestigde praktijk in Ridderkerk ben gaan werken.

In 2001 ben ik als zelfstandige aan de slag gegaan in Logopediepraktijk Beverwaard. Sinds 2011 ben ik samen met Marianne Veldhoen praktijkhouder van onze maatschap Logopediepraktijk Beverwaard. Madelon en Anne zijn ook al lange tijd aan onze praktijk verbonden en met zijn vieren vormen wij een hecht team.

Ik heb de afgelopen jaren bijscholing gevolgd op het gebied van eet- en drinkproblematiek bij zuigelingen en jonge kinderen, dysfagie, OMFT, diverse behandelmethoden t.a.v. articulatieproblematiek, dyslexie.

Op maandag ben ik werkzaam op onze nevenlocatie de Van Brienenoordschool en op donderdag ben ik werkzaam op de hoofdlocatie aan de Neercanneplaats.

Madelon Smit

Mijn naam is Madelon Smit. Ik heb in 2002 mijn opleiding logopedie afgerond en kon toen gelijk aan de slag bij de twee adressen waar ik stage heb gelopen. Na een jaar in een verpleeghuis te hebben gewerkt, heb ik een zwangerschapswaarneming in de praktijk Beverwaard gedaan. Dat is zo goed bevallen dat ik er nu nog werk. De laatste jaren heb ik bijscholing gevolgd op het gebied van taal, articulatie, stotteren en OMFT.

Ik werk op dinsdagochtend en woensdag op de Meester Baarsschool aan de Koninginneweg in IJsselmonde, deze locatie is voor iedereen toegankelijk. Op de dinsdagmiddag en donderdag werk ik op onze hoofdlocatie aan de Neercanneplaats.

Anne Aarts

Mijn naam is Anne Aarts. Ik heb de opleiding logopedie gedaan bij de Hogeschool van Rotterdam. Na mijn afstuderen in februari 2009 ben ik begonnen met werken bij Logopediepraktijk Beverwaard. De afgelopen jaren heb ik bijscholing gevolgd op het gebied van taal, articulatie, stem, OMFT, meertaligheid, auditieve vaardigheden, eet- en drinkproblematiek.  Naast mijn werkzaamheden als logopediste begeleid ik met regelmaat stagiaires van de opleiding Logopedie.

Ik ben van dinsdag tot en met vrijdag werkzaam op onze hoofdlocatie aan de Neercanneplaats.