Marianne Veldhoen

Mijn naam is Marianne Veldhoen. In 1992 heb ik de opleiding logopedie in Rotterdam afgerond en aansluitend twee jaar in een dyslexiepraktijk samengewerkt met orthopedagogen. In 1994 ben ik als zelfstandige gaan werken in Logopediepraktijk Beverwaard. In 2011 is de praktijk een maatschap geworden, waarvan Hanneke en ik samen praktijkeigenaar zijn. We vormen een leuk team met onze medewerksters Madelon, Anne en Mireille. De afgelopen jaren heb ik bijscholing gevolgd op het gebied van taal, articulatie, stem, OMFT, meertaligheid, auditieve vaardigheden, stotteren en dyslexie.

Ik ben op maandag en woensdag werkzaam op onze hoofdlocatie aan de Neercanneplaats en op vrijdag op de Sportsingel in Gezondheidscentrum Sportdorp.

Hanneke Jaspers

Mijn naam is Hanneke Jaspers. In 2000 heb ik de opleiding Logopedie in Rotterdam afgerond, waarna ik een jaar in een vrijgevestigde praktijk in Ridderkerk ben gaan werken.

In 2001 ben ik als zelfstandige aan de slag gegaan in Logopediepraktijk Beverwaard. Sinds 2011 ben ik samen met Marianne Veldhoen praktijkhouder van onze maatschap Logopediepraktijk Beverwaard. Madelon, Anne en Mireille zijn ook aan onze praktijk verbonden en met zijn allen vormen wij een hecht team.

Ik heb de afgelopen jaren bijscholing gevolgd op het gebied van eet- en drinkproblematiek bij zuigelingen en jonge kinderen, dysfagie, OMFT, diverse behandelmethoden t.a.v. articulatieproblematiek, dyslexie.

Op maandag en vrijdag ben ik werkzaam op onze nevenlocatie de Van Brienenoordschool en op donderdag ben ik werkzaam op de hoofdlocatie aan de Neercanneplaats.

Madelon Smit

Mijn naam is Madelon Smit. Ik heb in 2002 mijn opleiding logopedie afgerond en kon toen gelijk aan de slag bij de twee adressen waar ik stage heb gelopen. Na een jaar in een verpleeghuis te hebben gewerkt, heb ik een zwangerschapswaarneming in de praktijk Beverwaard gedaan. Dat is zo goed bevallen dat ik er nu nog werk. De laatste jaren heb ik bijscholing gevolgd op het gebied van taal, articulatie, stotteren en OMFT.

Ik werk op dinsdagochtend en woensdag op de Meester Baarsschool aan de Koninginneweg in IJsselmonde.
Op de dinsdagmiddag en donderdag werk ik op onze hoofdlocatie aan de Neercanneplaats.

Anne Aarts

Mijn naam is Anne Aarts. Ik heb de opleiding logopedie gedaan bij de Hogeschool van Rotterdam. Na mijn afstuderen in februari 2009 ben ik begonnen met werken bij Logopediepraktijk Beverwaard. De afgelopen jaren heb ik bijscholing gevolgd op het gebied van taal, articulatie, stem, OMFT, meertaligheid, auditieve vaardigheden, eet- en drinkproblematiek.  Naast mijn werkzaamheden als logopediste begeleid ik met regelmaat stagiaires van de opleiding Logopedie.

Ik ben op dinsdag, woensdag en vrijdag werkzaam op onze hoofdlocatie en op donderdag op OBS De Barkentijn.

Mireille van der Wal

Mijn naam is Mireille van der Wal. In juli 2019 ben ik afgestudeerd als allround-logopedist aan de Hogeschool Rotterdam. Ik heb stage-ervaring opgedaan in o.a. het speciaal onderwijs en in het ziekenhuis. Ook heb ik een minor Nederlandse Gebarentaal afgerond aan de Hogeschool in Utrecht. Na mijn afstuderen ben ik het gezellige team van Logopediepraktijk Beverwaard komen versterken, waar ik met veel plezier mee samenwerk!

Maandag en donderdag ben ik werkzaam op onze nevenlocatie bij de Horizon BeO-groepen aan de Hoensbroeksingel en dinsdag op onze hoofdlocatie aan de Neercanneplaats.